Hirdetés

Assassin's Creed: Lineage - Werkfilm magyar felirattal

|

A tv.gamestar.hu-n már nézgető ls olvasható az Assasin's Creed: Lineage filmek stábjával készült riport

Hirdetés

Egyik tegnap esti hírünkben már beszámoltunk arról, hogy tv.gamestar.hu oldalunkon elérhetővé tettük az Assassin's Creed: Lineage filmes felvezetőjének werkfilmjét, ami az Assassin's Creed 2 történetét felvezető élőszereplős film kulisszái mögé enged bepillantani.


A majd negyedórás szösszenet sajnos egyedül angol nyelven szólt hozzánk, így akik nem beszélik a nyelvet, lényeges Assassin's Creed 2 információkról is lemaradhattak. Az éjszaka folyamán viszont egy rettenthetetlen harcos vette a bátorságot, és képességeihez mérten lefordította a több mint három oldalnyi szöveget, egy srt-be időzítette, majd okos programokkal ráégette a filmre. Mindez idő alattnémi Left4Dead 2-re is futotta erejéből. Íme hát a magyarul feliratozott Assassin's Creed: Lineage werkfilm!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)