Hirdetés

Assassin's Creed - megmentette a Ubisoftot?

|

Az AC 2.5 milliós eladásának köszönhetően a Ubi részvények az egekbe szöktek, így az EA már nem tudja felvásárolni a céget.

Hirdetés

Emlékeztek 2004 decemberére, amikor az Electronic Arts 20%-át felvásárolta a Ubisoft részvényeinek? A francia vezetőségű cég akkoriban „ellenséges üzleti manővernek” tartotta az Electronic Arts tettét, amely esetlegesen a Ubi beolvasztásához és hosszú távon az akkor még gyengébb cég megsemmisitéséhez vezethetett volna. Nos, az Assassin’s Creed 2.5 milliós sikeres eladásának köszönhetően a cég részvényei oly mértékben drágultak meg, hogy üzleti elemzők szerint az Electronic Arts most már ha akarná, akkor sem tudná „megenni a kishalat”. Azt hiszem, most hálát rebeghetünk a csinos Jade Raymondnak és lelkes csapatának…

UPDATE: Az eredeti cikket egyébként nem más, mint a neves Financial Times jelentette még és ITT olvashatjátok! (Ingyenes regisztráció kell hozzá.)

jade3.jpg

jade-raymond-5b.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)