Hirdetés

Assassin's Creed mozi - a Sony a befutó

|

Bár még hivatalosan senki nem jelentett be semmit, nagyon úgy néz ki, hogy a Sony-val paktált le a Ubisoft Motion Pictures az Assassin's Creed moziadaptáció kapcsán.

Hirdetés

Egyelőre tehát csak pletykáról beszélhetünk, de azért ez több annál, mint amit a kofák suttognak a piacon, ugyanis a Sony a napokban összesen 16 domain címet regisztrált be, amelyekből nem nagyon nehéz arra következtetni, hogy határozott céljuk van az Assassin's Creed filmes feldolgozását illetően.



Mindezt abból mertük következtetni (amolyan oknyomozói újságírás kimerítő munkájától megizzadva), hogy a címek között olyan nevek találhatóak, mint például az assassinscreed-movie.com, assassinscreed-themovie.net, assassinscreedthefilm.com vagy éppen a sokat mondó assassinscreed-thefilm.com.

Ezek után már csak azért kell mantrázni, hogy a Ubisoft Motion Pictures szigorú felügyelete és a rajongói elvárások arra késztessék a Sony stúdióját, hogy végre egy jó játékadaptációt készítsen el. A történet adott, ha nem akarnak újat írni, még a végén jó is lehet az Assassin's Creed mozis változata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)