Hirdetés

Többjátékos módot terveztek az első Assassin’s Creedbe?

|

Bár csak a későbbi részekben jelent meg, eredetileg az volt a terv, hogy az első Assassin's Creed-ben is lett volna egy többjátékos mód, amiről egy elég fura bug is sokáig árulkodott.

Hirdetés

A széria kezdetekor még elég más képet mutatott az Assassin's Creed. Az első rész visszatekintve inkább tűnik egyfajta prototípusnak, amiből elég sok feature kikerült a fejlesztés közben is. Az egyik ilyen az azóta bekerül, majd törölt többjátékos mód, amiről sokáig egy bug árulkodott.

A fejlesztők jó ideig nem is tudták, hogy a második keresztes hadjárat alatt játszódó játékból nem került törlésre minden funkció, a multi kapcsán, így a játékosok is találkozhattak egy furcsa buggal. Ha a konzolos változatokban csatlakoztattunk egy második kontrollert a gépünkhöz, a játékban megjelent egy második Altair, aki szintén követte az általunk kiadott utasításokat az eredeti főszereplővel szinkronban (erről a mai napig vannak nem túl jó minőségű, de azért kivehető videók). Egy darabig ezt el sem távolították, hiszen a fejlesztők nem is tesztelték a törölt feature-t, sőt, a bugról nyilatkozó Julien Merceron nem tudta megmondani, vajon patchelték-e egyáltalán ezt a hibát. A kooperatív mód azóta is csak az Assassin's Creed Unityben szerepelt és ott is csak egy elég kezdetleges formában, a kompetitív multi csak afféle mellékvágány maradt.

Nektek egyébként hiányzik a multi az AC-játékokból vagy jó hogy dobták az egészet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)