Hirdetés

Assassin's Creed - nem biztos, hogy minden évben jön új rész

|

Ha kell, felrúgja a saját maga állított „évenként legalább egy új Assassin's Creed” szabályt a Ubisoft, hogy az időkorlát ne menjen a termék minőségének rovására.

Hirdetés

Jelenlegi információink szerint legalább két új Assassin's Creed biztosan megjelenik jövőre, melyek közül az egyik lehet az év elején érkező Liberation HD, de mivel az információt szolgáltató forrás nem említette, hogy a két játék közül bármelyik is érkezik PC-re, valószínűleg két még be nem jelentett projektre számíthatunk.

Arra szintén megvan az esély, hogy a jövőre esedékes következő AC-t 2015-re halasztják, mint azt a Ubisoft észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc az IGN-nek adott nyilatkozatában elmondta.

„Szerintem ha egy előreláthatólag 70 százalékos [értékelésű] Assassin's Creednél kötünk ki, azt nem fogjuk kiadni. Rosszat tenne a brandnek. Nem fogok példákat mondani, tudjátok, miről beszélek, de ha 70 százalékos játékokat csinálsz, még ha nagy márkáról is van szó,az emberek egy idő után meggondolják magukat vele kapcsolatban. Nem akarják majd többé.”
 

„Nagyjából 30 millióan játszanak a Grand Theft Autóval. Tavaly, hogy kerek számot mondjak, körülbelül 10 millióan játszottak az Assassin's Creeddel. Amikor egy évvel később jön egy új Assassin's Creed, újabb 10 millió vadonatúj érdeklődőt vonzhatunk be az új témával, az új történettel, vagy az új tengeri harcokkal és kalózokkal. Még a tavalyi epizódhoz képest is más a játékmenet.”

Detoc végül hozzátette, hogy sok rajongó tér vissza a franchise-hoz, és nagyon hálásak nekik, de rengeteg más játékos van, akiket megszólíthatnak. A Ubisoft a jobb minőség érdekében hajlandó felrúgni terveit, ahogy az a Driver játéknak indult Watch Dogs, a The Crew és a South Park: The Stick of Truth esetében is látszik. Inkább várunk, minthogy egy játszhatatlan valami okozzon csalódást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)