Hirdetés

Öltözz asszaszinnak és zsebelj be egy Nvidia videokártyát!

|

Az Nvidia és a GameStar közös játékában a legjobb asszaszint keressük. Öltsd magadra a jelmezed, fotózkodj le, és tiéd lehet egy GeForce GTX960-as videokártya!

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok univerzuma az elmúlt közel tíz évben rengeteg rajongót bevonzott, és rengeteg cosplay-est megihletett. Tudjuk, hogy köztetek is vannak olyanok (vagy ha még nincsenek, az elkövetkező napokban lesznek), akik öltöztek már asszaszinnak, vagy hever valahol egy nagyszülőktől örökölt jelmez, amibe még soha nem bújtak bele, de mindig gondolkodtak rajta.

Most itt a lehetőség: öltözzetek be asszaszinnak, és megnyerhetitek az Nvidia által felajánlott főnyereményt, egy GeForce GTX960-as kártyát!

A nevezéshez a következőket kell tenni:

1. Vedd fel a jelmezt, majd fotózkodj le benne. A beállítás, a környezet mindegy; a lényeg, hogy felismerhető asszaszin legyél.
2. Küldd el a képet, teljes neved és telefonszámod a perdei@gamestar.hu címre, egy "Nvidia cosplay" tárgyú levélben.

A nevezéseket december 31-ig várjuk. Ezt követően közzétesszük a képeket itt, a GameStar Online-on, ahol két hétig, január 1-től január 15-ig lehet rájuk szavazni. A három legtöbb szavazatot kapott fotó közül ezután az Nvidia választja ki a győztest. Hajrá, mindent bele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)