Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - Bayek is bekerült a játékba

|

Az Assassin's Creed Origins főhőse is elérhetővé vált a széria új epizódjában.

Hirdetés

Már írásban és videóban is elmeséltük, hogy miket tartunk az Assassin's Creed Odyssey legnagyobb pozitívumainak és negatívumainak, de arról keveset beszéltünk, hogy az ingyenes Ubisoft Clubhoz csatlakozva milyen plusz tartalmakra tehetünk szert. Például az Assassin's Creed Syndicate-ből ismert Evie Frye-t is felfogadhatjuk a hajónkra különleges karakterként, aki tűzsebzéssel erősíti a bárkánkat. De nem ő az egyetlen. 

Hirdetés

Újabb ismert arc vált ugyanis elérhetővé hasonló feltételekkel: ő a tavaly megjelent Origins főszereplője, Bayek. Az egyiptomi Medjay-t szintén a Ubisoft Club appon keresztül oldhatjuk fel (40 pontért), ezt követően a hajónk legendás hadnagyaként megkönnyíti a tengeri összecsapásainkat. 

Sőt, Bayeket a szárazföldön is lehívhatjuk a "Call to Arms" képességnek köszönhetően, ekkor 20 másodpercig elterelheti az ellenfelek figyelmét vagy támadhatja őket. Ti segítségül fogjátok hívni a harcost?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)