Hirdetés

Felhőből jön Nintendo Switchre az Assassin's Creed Odyssey Japánban

|

Úgy néz ki, hogy egyre többen akarnak egy darabot a Switch rajongói bázisából, és ehhez akár felhőket is munkába fognak.

Hirdetés

Egyelőre csak a Japán piacra készül, de készül az Assassin's Creed Odyssey Cloud verziója, ami hasonlóan a Resident Evil VII Cloudhoz Switchre viszi a AAA szerepjátékot.

Hirdetés

Ahogy a REVII-nél, úgy itt sem a játékot töltöd le vagy vásárolod meg, hanem a szolgáltatást, amin keresztül élvezheted azt. A Nintendo Switch-csel csak streamelni fogod a játékot, már amennyiben Japánban élsz. A többi régió egyelőre nem kapja meg ezt a változatot, bár ez a jövőben még változhat.

A Resident Evil VII esetében ez egy "kölcsönzős" rendszerben működött, azaz nagyjából 18 dolláros ár fejében 180 napig tolhattad a horrort. Az Assassin's Creed esetében feltüntetett nagyjából 74 dollárral megegyező yen árból arra következtetnénk, hogy itt egyszeri, végleges vásárlásról van szó, bár ezzel kapcsolatos konkrétumot nem kaptunk.

Mindenesetre érdekes, hogy a Nintendo és a többi játékfejlesztő örömmel lépeget a Cloud megoldások felé. Kíváncsian várjuk, hogy az így kiadott játékok hozzánk is elérnek-e majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)