Hirdetés

Napi büntetés: a csirkék az Assassin's Creed Odyssey játékosok legnagyobb ellenfelei

|

Ki hitte volna, hogy a háziasított szárnyasok az ókori Görögország legveszélyesebb szörnyetegei.

Hirdetés

A /r/AssassinsCreed legtöbb lakosa jelenleg boldogan kalandozik az Assassin's Creed Odyssey hatalmas világában. Néhányan azonban kiléptek, hogy zaklatottan meséljenek a csirkék inváziójáról.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a kis tollas állatkák veszélyesebbek, mint hinnénk. Nagyából olyasmi a jelenség, mint a Zelda sorozatban: ha felzaklatsz egy csirkét, akkor a haverjaival együtt ezer nap haragjával vág vissza.

"Épp egy seregnyi katona elől menekültem, és nem értettem, hogy miért vagyok még mindig harcban. Aztán észrevettem, hogy szintjelzőkkel ellátott csirkék rohannak utánam. Az egyik támadását sikeresen visszavertem, de a többi azonnal rám ugrott. Egy görög legendát agyoncsipkedték egy halpiacon."

Egy másik kalandor szerint az egész egy nagy összeesküvés, ugyanis úgy tűnik, hogy a csirke, ami őt megtámadta, utasítást kapott erre.

"Egyszer csak rám támadott egy csapat, és istenemre esküszöm, hogy az egyik egy rohadt csirke volt. Nem csinált semmit, amíg oda nem értem egy farmra, ahol rám támadtak a katonák, aztán az is nekem esett. A harc után az volt a feladatom, hogy kutassam át a támadókat a vezérük utasításait tartalmazó papírért. Először a csirkét kutattam át, és megtaláltam nála a rohadt papírt."

A közösségben így elterjedt a teória, hogy a csirkéket besorozták. Persze, van egy másik, valószínűbb összeesküvés elmélet, miszerint a játékban lévő csirkéket igazából a perzsák csempészték be a szigetvilágba, és ott csendben várták a tökéletes alkalmat arra, hogy belülről bomlasszák szét a társadalmat.

Szerintetek mi az igazság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)