Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - nemsokára érkezik a Discovery Tour mód

|

Ez a felfedező mód harcoktól és megkötésektől mentes lesz, eddig soha nem látott részletességgel barangolhatjuk be és ismerhetjük meg az ókori Görögországot.

Hirdetés

Már az Assassin's Creed Origins is tartalmazott egy felfedező módot, ami azt a célt szolgálta, hogy a játékosok ne csak fiktív küldetések sorozatát darálják, hanem ténylegesen tanulhassanak is valamit a történelemről. Régóta áhítoztunk egy hasonló mód után az Odyssey-ben is, hiszen az ókori Hellász a történelem egyik nagyon fontos és izgalmas időszakát tárja elénk.

Hirdetés

Szerencsére már nem kell sokat várnunk, a fejlesztők bejelentették, hogy az Assassin's Creed Odyssey-hez érkező utolsó nagyobb update nem lesz más, mint a Discovery Tour mód. Ahogyan a korábbi részben, most is kikerültek a harcok és a legtöbb játékmeneti elem, ellenben kapunk majd olyan mechanikákat, amikkel ellenőrizhetjük tudásunkat, amit a térképet bejárva magunkra szedünk.

"A látogatók 29 régió 300 állomását járhatják be a túrákban, amelyek öt téma köré csoportosulnak: filozófia, híres emberek, mindennapi élet, háború és mitológia. Bizonyos funkcióknak hála a játékos olyan módon tanulhat, ahogyan csak akar, 35 egyedi avatárral és 15 hátassal vághat neki a kalandnak."

Azt tudjuk, hogy a Ubisoftnál mennyire figyelnek a helyszínek történelmi hitelességére, így nyilvánvalóan a görög építészet bizonyos remekiről is hallunk majd néhány szót. A játék dialógusrendszerének köszönhetően, minden túra végén lehetőségünk lesz egy kis kvízben részt venni, ahol ha megfelelően válaszolunk, akkor jutalmakat is kaphatunk.

A Discovery Tour szeptember 10-én  érkezik az Assassin's Creed Odyssey-hez PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is, természetesen ingyenesen mindazoknak, akiknek megvan az alapjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)