Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a Ubisoft bocsánatot kért a Legacy of the First Blade DLC második része miatt

|

A játékosok egy részének nem igazán jött be a Shadow Heritage nevű epizód vége, emiatt pedig a fejlesztők elnézést kértek.

Hirdetés

Egészen remekül sikerült az Assassin's Creed Odyssey, ami már önmagában is hosszú játékidőt kínál, amit egy kicsit megtold még a Legacy of the First Blade nevű DLC kaland. Nemrég megérkezett a történet második felvonása, de nem minden rajongó elégedett vele. A cikk spoilereket tartalmaz, szóval ha még nem jutottatok el a Shadow Heritage végére, akkor csak saját felelősségre olvassatok tovább!

Hirdetés

Sokaknak az tetszett meg az Assassin's Creed Odyssey-ben, hogy a főhőssel meghozott döntéseknek köszönhetően egy eléggé személyre szabott történetet kaphatnak a játékosok, így pedig számít, miként cselekszünk az egyes szituációkban. A rajongók például még a főszereplő szerelmi életébe is beleszólhatnak, és ha úgy tartja kedvük, akár meleg karakterük is lehet a játékban. A Ubisoft is gyakran hangsúlyozta a döntések fontosságát, azonban most úgy tűnik, ez inkább csak az alapjátékra vonatkozott.

A Legacy of the First Blade DLC második részében, a Shadow Heritage-ben ugyanis a szexuális irányultságtól függetlenül gyermeke születik a hősnek a kaland végén, így gyakorlatilag teljesen mindegy, hogyan dönt a játékos az epizód befejezése során. A rajongók egy része különböző internetes oldalakon, például a Redditen fejezte ki nemtetszését az ügy kapcsán, ugyanis elég sokakat zavar, hogy csak egy végkimenetele van a dolognak.

Anthy0 videójában meg is nézhetitek a különböző befejezéseket, amelyek értelemszerűen spoilert tartalmaznak.

Mindeközben a Ubisoft egyik szóvivője el is juttatott egy közleményt a Eurogamerhez, amelyben többek között az áll, hogy a stúdió elnézést kér mindenkitől, akit meglepett a Shadow Heritage befejezése, illetve azt is megtudtuk, hogy vár még a játékosokra egy fontos kapcsolat, és a záróepizód összeköti majd a DLC eseményeit.

Titeket is zavart a második rész befejezése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)