Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - az Assassin's Creed Syndicate egyik főszereplője is benne lesz

|

A 2015-ös játék testvérpárjának egyik tagja is tiszteletét teszi a Ubisoft következő alkotásában.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen gondolják úgy, hogy az Assassin's Creed Syndicate a sorozat legerősebb darabja, de tény, hogy korrekt játék volt. A legújabb részben pedig visszatér a londoni kaland egyik kulcsfigurája.

Hirdetés

Ugyan nem játszható karakterként, de benne lesz az Assassin's Creed Odyssey-ben Evie Frye, akit hajónkra tudunk majd felfogadni különleges karakterként, és +12% tűzsebzéssel erősíti bárkánkat.

Evie megszerzéséhez mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakozunk az ingyenes Ubisoft Clubhoz, és máris a hajónkon tudhatjuk a brit orgyilkost. Persze nem nagyon illik az ókori görög díszletbe, de csak elmagyarázzák majd, hogy mit keres a múltban.

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)