Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - az exploration mód megszabadít a fölösleges ikonoktól

|

Egy új játéklehetőség kerül be, ami ahelyett, hogy számtalan jelölővel takarná el a térképet, inkább a játékosra bízza a küldetések és minden más felfedezésének feladatát.

Hirdetés

Az egyik legjobb része volt a The Legend of Zelda: Breath of the Wildnak, hogy az opcionális küldetések és gyűjthető dolgok nem voltak beletolva a képünkbe, hanem magunknak kellett rájuk találnunk.

Hirdetés

Ugyanez az elmélet az Assassin's Creed Odyssey exploration módjával is. Ha ezt választod, akkor eltűnnek az ikonok a térképről, és csak akkor bukkannak fel újra, ha te magad megtalálod a célpontot vagy a gyűjthető apróságot. A Ubisoft szerint ez a felfedező mód a "valódi Odyssey" élmény.

Aki szeretné a szokásos "Ubisoftos" nyílt világot kapni, annak ott a Guided mód lehetősége. Ez vissza hozza a korábbi AC megoldást a számtalan ikonnal és jelölővel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)