Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - egy csomó újdonságra számíthatunk még ebben a hónapban

|

Kaptunk egy videót a Ubisofttól, amiben elmesélik a srácok, mi mindennel készülnek még februárban.

Hirdetés

Szórakoztató és tartalmas játék lett az Assassin's Creed Odyssey, amit a fejlesztők már DLC-kkel és egyéb apróságokkal is bővítettek a megjelenés óta. Azonban továbbra is akad a csapat tarsolyában egy-két meglepetés, és most el is mesélték, mikre számíthatunk a közeljövőben.

Hirdetés

A Ubisoft közzétett egy több mint 5 perces videót, ami bemutatja az ebben a hónapban esedékes 1.1.4-es frissítéssel bekerülő vadonatúj tartalmakat. Ha minden igaz, még februárban befut a sokak által várt New Game+ mód, aminek köszönhetően úgy játszhatjuk újra az egész kampányt, hogy közben megtarthatjuk többek között az előző végigjátszásunk során szerzett cuccainkat. Továbbá hamarosan már 99 lesz a maximálisan elérhető szint, bekerülnek új fast travel helyek, illetve vadonatúj felszerelésekkel bővül a játék.

A The Lost Tales of Greece legújabb, A Brother's Seduction nevű epizódja már elérhető a játékban, ha pedig kíváncsiak vagytok az összes érkező újdonságra, akkor mindenképp nézzétek meg a Ubisoft videóját.

Ti játszotok még az Assassin's Creed Odyssey-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)