Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - megérkezett az első ingyenes sztoribővítmény

|

A szezonbérlet tulajdonosainak járó epizódok között ingyenesen letölthető sztorikkal bővül az Assassin's Creed Odyssey, ezek közül érkezett meg az első.

Hirdetés

A Ubisoft még a megjelenés előtt megmutatta, hogyan bővítik majd újabb és újabb küldetésekkel a tartalomban egyébként sem szűkölködő Assassin's Creed Odyssey-t. Ebben hét ingyenes sztoriepizódot ígértek, amik együtt a Lost Tales of Greece nevet kapták, a játék legújabb frissítése pedig többek között ezek közül is elhozta az elsőt.

Hirdetés

Az 1.0.6-os frissítés az új tartalmak miatt konzolon 4,1 GB, PC-n pedig 3,6 GB-nyi adat letöltésére kényszerít, de az eddig nem látott küldetések mellett számos más újdonságot is hoz. Olyan kényelmi funkciókat kaptunk például, mint a normál nyílvesszők automatikus elkészítésének lehetősége (persze csak akkor, ha elfogynak), áttekinthetőbbé vált az ellenünk felbérelt zsoldosokat listázó menü, de az Assassin's Creed Odyssey készítői ebben a patchben csökkentették a felszerelési tárgyak fejlesztésének költségeit is. A patch tartalmának teljes leírásában (vigyázzatok, ebben a sztorira vonatkozó spoilerek is akadnak) a kijavított bugok listáját is megtalálhatjátok, ahogy néhány képet is az újdonságokról, mint a választott buildünk hatását még alaposabban bemutató, részletes karakter-képernyőről is.

A következő ingyenes sztori-DLC előtt egyébként megérkezik az első, a szezonbérlethez kötött küldetésszál is, ezek felváltva érkeznek majd az Assassin's Creed Odyssey-be egészen jövő tavaszig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)