Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - ez a térkép segíthet Görögország felfedezésében

|

Ha még csak most kezded a kalandozást az ókorban, akkor ez az interaktív térkép nagy hasznodra lesz.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából megszületett egy weboldal, ahol az ókori görög térképen minden fontosabb pont meg lett jelölve. A segítőkész guide nem csak pöttyökkel jelöli az Assassin's Creed Odyssey lényeges helyszíneit, de az ikonokra kattintva kis magyarázatot is megnyit hozzájuk.

Hirdetés

Küldetések leírásai, vonatkozó segédanyagok, útvonalak és minden, ami fontos lehet egy misthiosnak. Ha a célotok a 100 százalékos teljesítés, vagy csak elakadtatok valahol a sztoriban, akkor érdemes lehet ránézni.

Ti hogy álltok az Assassin's Creed Odyssey-ben? Még neki sem kezdtetek vagy már teendők nélkül várjátok a következő DLC érkezését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)