Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey: Judgment of Atlantis DLC - kiderült, mikor zárul le a sztori

|

Végre megtudtuk, mikor kapjuk meg a The Fate of Atlantis kampány harmadik és egyben utolsó fejezetét.

Hirdetés

A The Fate of Atlantis három epizódra osztva bővíti az Assassin's Creed Odyssey univerzumát, amelyek közül az első kettő, vagyis a Fields of Elysium és a Torment of Hades már megjelent, utóbbi június elején. Aki sikeresen megregulázta Hadész kutyáját, majd megvívott Héraklészékkel és új mitológiai kalandokra fáj a foga, annak már nem kell sokat várnia a folytatásra. 

Hirdetés

A Ubisoft ugyanis nemrég bejelentette, hogy a harmadik fejezet, vagyis a Judgment of Atlantis egészen pontosan július 16-án fog megjelenni minden platformra, amire a korábbi DLC-k is érkeztek. A dátum megerősítése mellett megkaptuk az első képet is a DLC-ből, amelyben Poszeidón birodalmát csodálhatjuk meg. 

Ti kipörgettétek már az eddigi tartalmakat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)