Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a Ubisoft bannolta a csaló küldetéseket

|

Mint mindig, a játékosok ezúttal is megtalálták a kiskaput, a kiadó pedig annyira nem értékelte ezt.

Hirdetés

A Ubisoft nem beszélt mellé, mikor azt ígérte, hogy sokáig támogatni fogják az Assassin's Creed Odyssey-t: a három fejezetes The Fate of Atlantis kampány és az ingyenes frissítések mellett érkezett a közelmúltban egy küldetésszerkesztő is. Ezzel a játékosok saját, akár komplex missziókat is összerakhatnak dialógusokkal, ellenfelekkel, feladatokkal és meg is oszthatják azokat, azonban nem mindenki használta jóra a funkciót. 

Hirdetés

Egyes felhasználók olyan küldetéseket terveztek, amikkel pillanatok alatt, lényegében teljesen tétlenül juthattak rengeteg tapasztalathoz és léphettek szintet, vagyis megalkották a saját, játékon belüli cheat kódjukat egy-egy misszió képében. A Ubisoft egy fórumposztban jelentette be, hogy az elharapódzó csalások miatt úgy döntött, hogy bannol minden olyan questet, amely a trükkös XP-szerzés miatt jött létre, mivel ezek veszélyt jelentenek a Story Creator Mode minőségére, integritására és céljára, valamint a közösség által készített "kreatív és fantasztikus történetekre". 

A meglévők kukázása mellett az újakat nem fogja mutatni a játék ajánlási rendszere, valamint a Ubisoft szankciókat fog bevezetni azok ellen, akik továbbra is rendszeresen és szándékosan visszaélnek a küldetésszerkesztővel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)