Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - most már bárhonnan bárhova leugorhatunk

|

Nem hiába nem láttuk egyszer sem az új hősöket szalmakazalba ugrani: teljesen átalakul a Leap of Faith is, fejleszthető képességé válik.

Hirdetés

Szerencsére nem az lett a sorsa a jellegzetes AC momentumnak, mint a csuklyáknak és a rejtett pengének. A Leap of Faith egyszerűen csak egy alapképességgé változott, ami elérhető a játék elejétől, és meggátolja, hogy végzetes sebzést szenvedjünk esés következtében.

Hirdetés

Tehát ezentúl bárhonnan is esel le, nem fogsz belehalni a sérülésbe. A képességet 20-as szinten tovább lehet fejleszteni, ekkor pedig már semmilyen sérülést nem szenvedsz eséstől.

Az OWG csatorna levideózta a játék E3-as demóját, ahol végigment az egyes képességeken, itt látható a megújult képesség, amit mi egyelőre még nem tudunk hova tenni:

A sztori szerinti magyarázat egyébként az, hogy a Spear of Leonidas fog életben tartani az esések után (a dárda egy artifact az első civilizációtól).

Az Origins története elmesélte, hogyan épültek fel az assassin testvériség alapjai, az Odyssey pedig az első civilizáció romjain felépült, annak létezéséhez legközelebb álló Görögországban játszódik (kb 350 évvel Bayek kalandja előtt). Aki hiányolta az AC sztorivonalat, az itt megtalálja a kapcsolódási pontot.

Az Assassin's Creed Odyssey megjelenés 2018. október 5-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)