Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - rengeteg újdonság jön még ebben a hónapban

|

A Ubisoft egy videóban szépen összeszedte, hogy mi mindenre számíthatnak a széria rajongói még a március második felében.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey játékosoknak van mire várniuk. A sok apróság között ott lesz a The Lost Tales of Greece sztori következő epizódja is, aminek egy főszereplője mindenki kedvenc Barnabása lesz.

Hirdetés

A sztoriküldetések mellett lesz egy rakat új, megvásárolható cucc, mint például az Abstergo skin csomag vagy a Captain Octopus tengerész hadnagy - igen, hajónkon már egy Davy Jones-szerű polipfickó is szolgálatot teljesíthet majd. A márciusi szezont végül az Assassin's Creed III és Liberation remastered csomag zárja le, a felújított játék ugyebár ingyenesen elérhető lesz azoknak, akik rendelkeznek az Odyssey szezonbérletével.

Az Assassin's Creed III Remastered pontosan március 29-én válik elérhető annak minden DLC-jével és a Liberation mellékággal együtt. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)