Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - akár még a Minótaurusszal is összecsaphatunk?

|

Nem csak görög harcosokkal, hanem egy mitológiai lénnyel is meggyűlik majd a bajunk.

Hirdetés

Jön az Assassin's Creed Odyssey, ami ezúttal az ókori Görögországba kalauzolja el a játékosokat, és elég izgalmas kalandnak ígérkezik. Persze számos kihívással szembe kell majd néznünk a játék során, és ellenfeleink sem mindig csak emberek lesznek.

Hirdetés

Amíg az Assassin's Creed Originsben egyiptomi istenekkel küzdhettünk meg, addig nagyon úgy tűnik, hogy a legújabb részben mitológiai szörnyetegek fognak az életünkre törni. A játék trailerében már láthattuk a legendás Minótauruszt, tehát jó eséllyel meg is küzdhetünk majd vele.

Ráadásul könnyen lehet, hogy itt még nem ér véget a különleges lények sora, ugyanis a görög mondavilág tele van mindenféle különös szerzettel, akik szintén tiszteletüket tehetik majd a játékban. Biztosan elég menő lenne egy harc a Mantikórral, a Kimérával, vagy épp a gorgókkal.

Szerintetek alaposan kiaknázza majd ezt a lehetőséget a Ubisoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)