Hirdetés

Assassin’s Creed Odyssey - nem lesz meztelenkedés az ókori Görögországban

|

Hiába lesz lehetőségünk a románcra, a textil nem kerül le az új játékban.

Hirdetés

Az E3-on elég sok mindent megtudtunk a játékról, de még nem eleget. Egy reddites kérdezz-felelek során válaszolt a játék rendezője, Jonathan Dumont pár kérdésre. 

Hirdetés

Dumontot többek között arról kérdezték, hogy lesz-e majd lehetőségünk az Assassin's Creed Odyssey világában közelebb kerülni más hölgyekhez vagy épp urakhoz. A játék rendezője szerint, ha "ügyesen csapjuk a szelet", akkor több opció is a rendelkezésünkre áll, viszont a ruha mindvégig rajta marad az épp borzasztóan szerelmes páron.

Ez hasonló ahhoz, mint amit az Originsben is láthattunk, hiszen Bayek és hitvese, Aya ott estek egymásnak, ahol csak tudtak, de öltözékük nagy része mindig a helyén maradt. Ebben a tekintetben a széria alaposan elmarad a The Witcher 3-tól, lévén Geralt és Yennefer még egy kitömött unikornis hátán is megkoronázta kapcsolatát, a lengyel CD Projekt Red stúdiója pedig nemigen riad vissza az emberi test ábrázolásától sem játékaiban. Ha valakinek esetleg az ilyesfajta jelenetek döntenék el, mely játékot szerezze be a jövőben, akkor lehet, jobban jár majd a Cyberpunk 2077-tel.

2018. október 5-től fedezhetjük majd fel az ókori Görögország számos lehetőségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)