Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a legutóbbi DLC-ben nagyobb súlya lesz a döntésünknek

|

A rajongói felháborodásra reagálva a Ubisoft változtatni fog.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey legutóbbi DLC-je sokaknál kiverte a biztosítékot. Mivel a játékban rengeteg lehetséges románc partner van, a játékosok megválaszthatták, hogy kivel akarnak összejönni, és sokan azonos nemű partnereket választottak. Főleg ők buktak ki azon, hogy a Shadow Heritage DLC ezt nem vette figyelembe.

Hirdetés

Ez a felvetés persze vitatható, elvégre azt alapvetően el lehet fogadni, hogy a fejlesztők egy adott irányba akarták vinni a történet. Az viszont mindenképpen probléma, hogy a DLC végén elénk van rakva egy fontos kérdés, és bárhogyan döntünk, a végeredmény nem változik. Ha nem ezt a kvázi kamu döntési helyzetet erőltetik, akkor valószínűleg kevesebben kapták volna fel a vizet.

A Ubisoft már korábban elnézést kért a rajongóktól az ügy miatt, de ezúttal változásokat is beígértek.

"Miután hallottuk a játékosok visszajelzéseit és megtárgyaltuk a lehetőségeinket a stúdión belül, elhatároztuk, hogy változtatni fogunk a párbeszédeken és az átvezetőkön, hogy azok jobban visszatükrözzék azoknak a játékosoknak a döntéseit, akik nem vágytak a romantikus befejezésre a DLC-ben."

A fejlesztők átnevezik a szükséges, a csomaghoz tartozó achievementeket és trófeákat is, és mindezt a következő frissítéssel fogják élesíteni.

A Ubisoft ezen felül kihangsúlyozta, hogy a játékosok döntései komoly szerepet játszanak majd a harmadik, Bloodline címet viselő sztoriszeletben. A következő DLC pontos megjelenésének dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)