Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - ingyenesen beszerezhető a héten a The Fate of Atlantis első epizódja

|

A Ubisoft úgy döntött, az összes platformon megajándékozza a játékosokat a DLC legelső felvonásával.

Hirdetés

A sorozat egyik legjobb része lett az Assassin's Creed Odyssey, és a megjelenése óta már kettő nagyobb kiegészítőcsomagot is kapott, amik ráadásul szintén korrektre sikeredtek. A fejlesztők pedig most úgy döntöttek, adnak egy kis ízelítőt az egyik ilyen extra kalandból.

Hirdetés

A három részből álló The Fate of Atlantis DLC picit elrugaszkodik a valóságtól, és egy izgalmas, mitológiai utazásra invitálja a játékost. Az első fejezetben, a Fields of Elysium felfedezhetjük az ókori görög túlvilágot, és az a feladatunk benne, hogy kiderítsük, milyen veszélyeket rejt ez az elsőre gyönyörűnek tűnő birodalom.

Most pedig mindezt teljesen ingyen megtehetjük, ugyanis augusztus 26-tól, vagyis mától kezdve egészen szeptember 1-ig díjmentesen beszerezhető az első felvonás. A PC-s és Xbox One-os változatokra már ma lecsaphattok, de PlayStation 4-en csak holnap kezdődik az akció. Ha tennétek egy próbát a Fields of Elysiummal, látogassatok el ide, majd válasszátok ki a megfelelő platformot, és kövessétek az utasításokat. Néhány kattintás után már tiétek is az ajándék.

Ti kipróbáljátok majd a The Fate of Atlantis első részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)