Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - mozgásban a The Fate of Atlantis DLC második része

|

Gameplay videón nézhetjük meg, hogy mit tartogat a játékosoknak a Torment of Hades.

Hirdetés

A The Fate of Atlantis három fejezetre osztva bővíti az Assassin's Creed Odyssey univerzumát: az első, a Fields of Elysium már megjelent, most pedig a második rész van soron, amely az Alvilágba kalauzol el minket, hogy megküzdjünk Hadész hírhedt bestiájával, Kerberosz. 

Hirdetés

A Torment of Hades játékmenetében a pokolban nyílt átjárókat kell lezárnunk, a DLC különlegessége pedig az, hogy új őrőket is szereznünk kell Hadész számára, ezért a vadonatúj skilleket is segítségül hívva meg kell küzdenünk a görög mitológia legnagyobb bajnokaival, Perszeusszal, Akhilleusszal, Héraklésszel és Agamemnónnal, hogy beszervezzük őket. Nézzetek bele a gameplay-be: 

Az Assassin's Creed Odyssey - Torment of Hades ma jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)