Hirdetés

Assassin's Creed Origins - a gonoszoké a főszerep a legújabb trailerben

|

Befutott az Assassin's Creed Origins legújabb kedvcsinálója, amiben megismerkedhetünk egy kicsit a rejtélyes szervezettel, amit Bayeknek kell majd kiiktatnia a játékban.

Hirdetés

Nemrég egy elég komor élőszereplős reklámot kaptunk az Assassin's Creed Oriigns készítőitől, ma pedig befutott az a játékbeli jelenetekből álló trailer is, amit a videó felvezetett. Ebben konkrétabbat is megtudunk arról, kik Bayek maszkos ellenségei.

Hirdetés

Az új videó tanulsága szerint az Egyiptom rendjét őrző főhős ellenfele az Order of the Ancients társulás lesz, akik mindenhol ott vannak, ahol hatalmat lehet gyakorolni, még az ifjú Ptolemaiosz fáraót is ők irányítják a háttérből. A trailer narrátora, Kleopátra szövegéből pedig arra következtethetünk, hogy az Assassin's Creed Origins sztorijának tétje nem csupán a trón sorsa lesz. A társaság az ősi istenek hatalmát szeretné megszerezni, szóval úgy tűnik, most is lesz néhány természetfeletti elem.

Ha az új AC sztorija helyett inkább a megújított játékmenetre vagytok kíváncsiak, abba is belenézhettek itt.

Ti várjátok már az októberi megjelenést, vagy még szkeptikusak vagytok a sorozat visszatérése kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)