Hirdetés

Assassin's Creed Origins - ármány, gyilkosság és háború az élőszereplős előzetesben

|

Kétszáz statiszta segítségével készült el a másfél perces Assassin's Creed Origins előzetes, amiben emberek esznek, szaladnak és gyilkolnak.

Hirdetés

A Ubisoft őrülten pörgeti az új Assassin's Creedet, a megjelenésig már csak tíz nap van hátra. Kíváncsiak vagyunk, milyen sztorit kerekítettek, és hogy az átdolgozott harcrendszer mindenkinek fekszik-e majd.

Hirdetés

Egyelőre viszont a trailereket nézhetjük, most épp egy olyat, amiben sokan, sokféleképp meghalnak, de nem Bayek keze által. Sejthető azért, hogy van némi köze a gyilkosságokhoz. A kisfilmet a Catch Me Daddy-t rendező Daniel Wolfe készítette, és a Nicholas Britell-féle The Middle of the World szól alatta.  

A játék október 27-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)