Hirdetés

Assassin's Creed Origins - nemsokára megérkezik az Animus Control Panel

|

Ráadásul egy videót is kaptunk az eszközről, amivel a PC-sek egy kicsit belepiszkálhatnak a játékba, és elég sok mindent módosíthatnak benne.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins már önmagában remek szórakozást nyújt, azonban a Ubisoft készül egy kis aprósággal, aminek valószínűleg minden PC-s örülni fog. Korábban már kiderült néhány dolog a különleges eszközről, ami hamarosan meg is érkezik, illetve most egy videóban nézhetjük meg, mi mindenre használhatjuk majd.

Hirdetés

Rengeteg beállítási lehetőséget kínál az Animus Control Panel, amivel így elég sok játékbeli elemen tudunk majd változtatni, és bizony érdemes is lesz kísérletezgetni, mert egészen érdekes dolgokat hozhatunk létre.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor holnap, azaz április 19-én érkezik meg az eszköz, és kizárólag csak PC-n használhatjuk majd. Emellett kaptunk egy videót is, ami remekül bemutatja, hogy miket alkothatunk majd ezzel a kis különlegességgel.

Nektek hogy tetszik az Animus Control Panel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)