Hirdetés

Assassin's Creed Origins - ismerd meg Bayek eredetét

|

Az Assassin's Creed történelmében a legújabb rész visz minket vissza legrégebbre, és mint ilyen, a főszereplő származása is rengeteg érdekes kérdést vet fel az asszaszinok eredetével kapcsolatosan is. Ebből nyújt ízelítőt az Origins legújabb videója.

Hirdetés

Sok mindent átdolgoztak az Assassin's Creed Origins játékmenetében, amit megszokhattunk már a szériától, legutóbb például az átszabott harcrendszert mutatták meg, azelőtt pedig többek között a tevegelésbe kóstolhattunk bele. 

Hirdetés

Az ókori Egyiptom egy roppantul izgalmas helyszín, amelyben rengeteg potenciál és még több elmesélésre váró rejtély van: ilyen lehet többek között a játék főhősének, Bayeknak és hűséges égi szemének, a Senu névre hallgató sasnak az eredettörténete. Az amerikai IGN legújabb videójában erről a páratlan párosról mesélnek a fejlesztők, miközben gameplay jeleneteket láthatunk. Spoilertől nagyon nem kell félni, persze ha valaki úgy szeretne nekikezdeni az Assassin's Creed Origins végigjátszásának, hogy semmit sem tud róla az alapvető részleteken kívül, akkor talán érdemes lehet elkerülni Bayek firtatását. 

Az Assassin's Creed Origins megjelenése október 27-én várható a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)