Hirdetés

Assassin's Creed Origins - a célpontjaink nem egy helyben várnak majd

|

Akárcsak a valódi emberek, a célpontjaink sem egy helyben álldogáló bábuk lesznek. Megvannak a maguk napi feladataik, amiket tőlünk függetlenül csinálni is fognak.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins rengeteget újít az ismert formulán, például a célpontok felkutatás és levadászása is változni fog. Korábban egy viszonylag apró területen mocorogva megtaláltuk, akit kerestünk, de ez most nem lesz így. Az NPC-k pont annyira elfoglaltak az életükkel, mint mi, így a nap adott szakaszaiban máshol tartózkodnak majd.

Bármit is követtek el a célpontjaink, attól még kell enniük, pihenniük, és a haverokkal lazulniuk egy kemény, piramis építéssel eltöltött nap után. Mindig máshol lesznek majd, ami új stratégiákat, megközelítési módokat tesz lehetővé. Ez egy picit feldobja a szokásos "nyomozok, odamegyek, ledöföm, elfutok" feladatsort.

Az Assassin's Creed Origins megjelenés 2017. október 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig még egy mobilos mellékág is befut majd, így a téma rajongói legalább azzal ellesznek majd őszig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)