Hirdetés

Assassin’s Creed: Origins - sikerült feltörni, pedig több megoldással védték

|

Hiába a Denuvo és a VMProtect, a CPY három hónap alatt feltörte az új Assassin's Creedet.

Hirdetés

Már van annál újabb változat a Denuvóból, mint amit az Originsnél használtak, úgyhogy ez nem jelenti, hogy a későbbi játékok is könnyen elesnek, viszont megint bizonyítást nyert, hogy a védelem nem leküzdhetetlen.

Hirdetés

Pár órája megjelent torrentoldalakon a CPY-féle változat, így nem kellenek kemény erőfeszítések ahhoz, hogy illegálisan lehessen beszerezni a játékot. A crackerek nem csak a Denuvo 4.8-at, de a VMProtectet is áthidalták, viszont aki jobb teljesítményt remél a tört változattól, csalódni fog, mivel a védelem a háttérben továbbra is fut. Ennek ellenére mi továbbra is arra bátorítunk mindenkit, hogy ha teljes áron nem is tudja megvenni, legalább egy leárazás során áldozzon rá, mint a felhasználói értékelések is mutatják, tényleg megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)