Hirdetés

Assassin’s Creed Origins - nézz bele a múmiás DLC-be

|

Ma jelenik meg az Assassin's Creed Origins múmiás tartalmi csomagja, a Curse of the Pharaohs, de aki bizonytalan vele kapcsolatban, az most negyed órát nézhet belőle.

Hirdetés

A The Curse of the Pharaohs az Assassin's Creed Origins második sztoriközpontú DLC-je lesz, amelyben Bayek nem csupán új ellenfelekkel néz szembe, de varázslatos helyszíneken - például Luxor templomaiban - is megfordulhatunk kalandozásaink során. 

Hirdetés

A tegnapi launch trailer már röviden összegezte nekünk az Assassin's Creed Origins legújabb tartalmait, de aki még ennél is többet szeretne látni az új csomag játékmenetéből, mielőtt beszerezné azt, az az amerikai IGN gameplay videójának keretében megnézheti az első 15 percet, 4K-ban rögzítve (spoilerveszély!): 

Az Assassin's Creed Origins: Curse of the Pharaohs március 13-tól, azaz mától érhető el PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a szezonbérlet részeként, vagy akár külön is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)