Hirdetés

Tényleg egy univerzumban játszódik az Assassin's Creed és a Watch Dogs

|

Az Assassin's Creed Originsben egy újabb easter egget találtak a játékosok, ami megerősíti, hogy a Watch Dogs univerzumában járnak-kelnek az asszaszinok is.

Hirdetés

Ugyan a Ubisoft különböző stúdiói valószínűleg nem tervezik, hogy egy szigorú szabályokat követő közös univerzumban egyesítik majd egyszer a Watch Dogs és az Assassin's Creed szériákat, több mókás utalást tettek már arra, hogy egy és ugyanazon világban játszódik a két sorozat. Ezt a kötődést pedig egy újabb easter eggel megerősítették az Assassin's Creed Originsben is.

Hirdetés

Korábban olyan apróságok is feltűnhettek például a játékosoknak, hogy a Watch Dogs mobilos menürendszerében az egyik alkalmazás ikonja az asszaszin rend emblémáját vette alapul. Ennél sokkal érdekesebb viszont, hogy Chicagóban az egyik mellékküldetésben megölhettünk egy Olivier Garneau nevű szereplőt, aki az AC IV: Black Flag jelenkori szálának egyik fontosabb karaktere volt. Erre utaltak vissza a nemrég megjelent Assassin's Creed Originsben, ami kisebb spoilernek minősül. Az Abstergo-alkalmazottak aktái között megtalálhatjuk Garneau dossziéját is, benne pedig egy képet arról, ahogy a Watch Dogs főszereplője, Aiden Pierce lelövi, míg a korábbi részekben csak annyit tudhattunk meg, hogy Garneau eltűnt.

Az Origins jelenkori sztoriszála persze nem csak az ilyen easter eggek miatt lett ismét kifejezetten jó. Spoileres elemzésében a játékot nálunk tesztelő Csirke is rámutatott, hogy az új sztoriszál végre ismét izgalmas, miközben nem teszi tönkre a múltbéli események élvezetét sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)