Hirdetés

Assassin’s Creed: Origins - parás az élőszereplős reklám

|

Legkevésbé az Assassin's Creed: Originstől várnánk, hogy ránk hozza a frászt, pedig a Ubisoft legújabb trailerétől a hátunkon futkos a hideg.

Hirdetés

Sok múlik azon, hogy milyen lesz az Assassin's Creed: Origins minősége, hiszen a Ubisoft szeretett volna újítani a már unalomig ismert formulán, hogy mindezt megbolondítva az egyiptomi helyszínnel valami maradandót alkosson. A mi Pacánk kipróbálta a gamescomon a játékot és bár nem tartja hibátlannak, véleménye szerint mindenképpen jónak ígérkezik. 

Hirdetés

Már csak másfél hónap választ el minket tőle, hogy mi is belevethessük magunkat Memphisz forgatagába és kiderítsük, hogyan indult a legendás testvériség, azonban - ahogyan arra az alábbi élőszereplős és fenyegető hangvételű ízelítő is rávilágít - a veszélynek és a halálnak ezer arca van, sosem tudhatjuk majd, hogy éppen melyikkel kerülünk szembe. 

Az Assassin's Creed: Origins megjelenése október 27-én várható a kiemelt platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)