Hirdetés

Assassin's Creed Origins - mit keres benne egy óriáskígyó?

|

Az Assassin's Creed Origins trailerében látott hatalmas hüllő felvetett néhány kérdést a játék világáról, amiket nemrég tisztáztak a készítők.

Hirdetés

Az egy éves kihagyás után azt várjuk az ősszel érkező Assassin's Creed Originstől, hogy némileg megújítsa a szériát, ennek kapcsán pedig rengeteg apró részletről, például a némileg felrázott küldetésekről is meséltek a játék fejlesztői. Legutóbb például az első trailer egy zavarba ejtő jelenete került szóba.

Hirdetés

Egész pontosan az első kedvcsináló végén feltűnő óriáskígyóról van szó, ami alapján többen gondolták, hogy esetleg mitológiai, vagy egyenesen mágikus elemeket hozhat magával az Assassin's Creed Origins. A játék rendezője szerint azért nem rombolják le teljesen a sztori hihetőségét:

"Az AC egy nagyon is hihető élmény és ezen nem is szeretnénk változtatni, úgyhogy nem eshetünk túlzásokba. De Egyiptomban járunk, amit rengeteg misztikum övez, amit mindenképpen szerettünk volna az élmény részévé tenni. Egyelőre annyit mondok, hogy a játékban, mikor látjátok, érteni fogjátok, miért van ott. Nyugi, nem törjük meg a hihetőséget. Lesz oka, miért van ott, nem dobunk be véletlenszerű fantasy elemeket, amiket nem magyarázunk meg"

- nyilatkozta Ashraf Ismail.

Így nem kizárt, hogy Bayek egy hallucinációban, vagy egy álomban látja majd az óriási kígyót, sőt, akár Senuhoz kapcsolódva is megjelenhet valamilyen játékbeli szekcióban.

Ti mennyire fogadjátok szívesen ezeket a fantasyre hajazó részeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)