Hirdetés

Assassin's Creed Origins - egy kis Tomb Raider is lesz benne

|

Az Assassin's Creed Origins fejlesztésének egyik vezetője elárulta, hogy a piramisok nem csak kilátóként szolgálnak, hanem felfedezhető sírok is lesznek majd az új epizódban.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Assassin's Creed Origins készítői komolyan veszik a széria megújítását, így néhány érdekes új játékelemet is csempésznek az októberben megjelenő játékba. De a széria korábbi részeiből is visszahoznak egyet és az Assassin's Creed II óta először sírokban is járunk majd Bayekkel.

Hirdetés

Erről a játék kreatív vezetője, Ashraf Ismail mesélt az Official PlayStation Magazine-nek, ahogy azt is kifejtette, hogy klasszikus fejtörők és platformer kihívások is várnak majd ránk.

"Jó néhány sír lesz majd a játékban, a klasszikus fejtörőktől kezdve navigációs fejtörőkön keresztül a kifejezetten navigációs kihívásokig mindenféle lesz belőlük. Több közülük valós sírokon alapul, amiket tanulmányoztunk. Rengeteg munkát fektettünk ezeknek a síroknak az újraalkotásába. Mindent, ami ismert, feltérképeztünk, megszereztünk egy csomó térképet és az összes kutatást, amit a sírokkal kapcsolatban végeztek és amilyen hűen csak tudjuk, ezeket alapján alkotjuk őket újra"

- Mondta Ismail.

Persze ahogy az Assassin's Creed Origins ellenfelei esetében tették, a valós anyagokhoz itt is kevertek egy kicsit a fantáziájuk szüleményeiből.

"Például a görög piramis esetéében minden folyosó és terem pontos reprezentációja a valós épületnek. De persze egy kicsit szórakozunk és mi is eljátszunk a gondolattal, hogy milyen titkos kamrák lehetnek még, amiket nem fedeztek fel."

Ti örültök, hogy visszahozzák ezt a pályatípust is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)