Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - az új gameplay videók még többet mutatnak

|

Az Assassin's Creed széria mindig is lehetőséget biztosított arra a játékosoknak, hogy a lehető legfeltűnésmentesebben tevékenykedjenek asszaszinként, a legújabb rész azonban még több opciót kínál a becserkészés mestereinek. De nem csak erről nézhettek gameplay-t.

Hirdetés

Kaci abban a kiváltságos helyzetben volt, hogy Londonban próbálhatta ki jóval a megjelenés előtt az Assassin's Creed: Originst, amibe mi is belenézhetünk, hiszen hosszú gameplay anyaggal érkezett haza. De van még mit mutatni a játékmenetből.

Hirdetés

A mi gameplay videónkban is megleshettétek már, hogy milyen hangtalanul, a környezetet kihasználva semlegesíteni az ellenfeleinket, a Ubisoft legújabb trailere viszont csak és kizárólag ennek a bemutatására fókuszál. Néhány praktikát már mindenki kívülről tud - mint például az odalopózást és leterítést -, de az Assassin's Creed: Originsben előránthatunk néhány új trükköt is Bayek eszköztárából: 

Az ókori Egyiptom rengeteg titokkal van tele, amit természetesen mi is felfedezhetünk majd. Ezekről a misztériumokról szól a Ubisoft második kedvcsinálója:

Az viszont nem rejtély, hogy miért kapta a játék ezt a címet. Az Origins beavat minket abba, hogyan született meg a Testvériség, megismerhetjük az asszaszinok eredetét. 

Az Assassin's Creed: Origins megjelenése október 27-én jön a főbb platformokra. Titeket meggyőztek a videók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)