Hirdetés

Assassin's Creed Origins - új haj- és szakállválasztékot kap Bayek

|

Hamarosan nemcsak Bayek ruháit választhatjuk ki, hanem az Assassin's Creed Origins főhősének haján és arcszőrzetén is változtathatunk majd.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins nyitójeleneteiben még hosszú hajjal láthatjuk Bayeket, később viszont már szinte kopaszon osztja az igazságot. Ha szeretnénk, nemsokára ezen is változtathatunk, miután egy következő frissítéssel ezt is beépíti a Ubisoft csapata.

Hirdetés

A feature félkész állapotban már most is ott van a játékban, aki konzolon megnyomja az inventory képernyőn a bal vagy a jobb ravaszt és vele egyszerre Xboxon az Y, PlayStationön a háromszög gombot, már most választhat más haj- és szakállstílusokat. Ez viszont nem marad meg, ha meghalunk, vagy újraindítjuk a játékot. Az Assassin's Creed Origins készítői viszont egy fórumposztban megerősítették, hogy nemsokára véglegesítik ezt a funkciót, ahogy a PC-s verzióba is beépítik ezt az apró testreszabási lehetőséget, aminek a variációit lejjebb láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)