Hirdetés

Assassin's Creed Origins - új játékmód és nehézségi szint érkezik a következő frissítésben

|

Hamarosan megjelenik egy új frissítés a játékhoz, ami szerencsére nem csak apróbb csinosításokat tartalmaz.

Hirdetés

Már alapból sem rossz játék a sorozat vérfrissítésének szánt Assassin's Creed Origins, de a következő frissítés után még azoknak is érdemes lesz egy kicsit visszatérnie, akik egyébként már ráuntak az egyiptomi kalandozásokra.

Hirdetés

Az Assassin's Creed blogján jelent meg egy új bejegyzés, amelyből kiderül, hogy milyen újdonságokkal találkozhatunk majd a játék hamarosan megjelenő frissítésében. Többek között egy újabb egyiptomi istenséggel küzdhetünk meg a Trial of the Gods keretében, aki nem más, mint a gyógyítás istennője és a fáraók védelmezője a csatákban, vagyis Szahmet.

Emellett bekerül még a játékba a Here Comes a New Challenger nevű quest is, ami tulajdonképpen egy horda mód: addig jönnek az ellenfelek, amíg képesek vagyunk visszaverni őket. Ha ez nem lenne elég, egy új nehézségi szintet is kapunk, amit bekapcsolva még ellenállóbbak lesznek az ellenfeleink.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)