Hirdetés

Assassin's Creed Origins - ez a küldetés vezeti fel az első DLC-t

|

Mielőtt az Assassin's Creed Origins első teljes értékű DLC-je, a The Hidden Ones megérkezne, még felkészítenek rá minket egy misszióval.

Hirdetés

Az elkövetkezendő hónapokban három DLC-re is számíthatnak az Assassin's Creed Origins tulajdonosai, amelyek közül az első, a The Hidden Ones január 23-án érkezik meg. Ebben Bayek frissen megalakult asszaszin rendje száll szembe a római megszállókkal egy teljesen új bejárható területen, a Sínai-félszigeten. Hősünket ezzel már 45-ös szintre fejleszthetjük, valamint két új hátast, egy új ruhát, valamint négy új legendás fegyvert is szerezhetünk neki. 

Hirdetés

Azonban az új sztoriba nem ugrunk csak úgy bele, a Ubisoft szeretné felvezetni azt. Aki frissíti a játékot az 1.2.0-ás változatra, az teljesíthet egy új küldetést, az "Incoming Threatet", amely megágyaz a The Hidden Ones DLC történéseinek. Ez nem sokkal a fő kampány befejezése után játszódik, amikor is Bayek előtt egy nyomozás feltárja a közelgő fenyegetést. Ha nagyon kíváncsiak vagytok rá, az alábbi SPOILERES videóban láthatjátok a misszió végigjátszását. 

Az Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones tehát január 23-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)