Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - lesz loot box, de nem kell megijedni

|

Már szinte nem is játék az, amiben nincs loot box, úgyhogy a Ubisoft is követi a trendet.

Hirdetés

Bizonyos mértékig jópofák a véletlenszerű jutalmakat tartalmazó csomagok, amiket elsősorban a multis játékok alkalmaznak, de egyre többször találkozhatunk velük olyan címekben is, amikben nem a többjátékos mód élvez fókuszt.

Hirdetés

Az izgalom, hogy mit sikerül épp kinyitni, jó érzést ad, de az már annyira nem, amikor a hetvenkettedik, számunkra hasznavehetetlen tárgyat kapjuk, és a világért nem jönne, amit szeretnénk. Pénzügyileg a legtöbbször megéri, mert sokan nem tudják visszafogni magukat, és türelmetlenségükben szórják a pénzt ládákra vagy kulcsokra, de sok múlik az implementáció módján. A Middle-earth: Shadow of War esetében a megoldás kisebb botrányt okozott, és egyelőre nem kizárt, hogy az Assassin's Creed: Originsnél is fog.

A játékban ugyanis úgynevezett Heka ládák lesznek, amik pajzsot vagy fegyvereket adnak, és játékbeli pénzért vásárolhatók. A Ubisoft célja, hogy azok, akik sok játékbeli pénzt felhalmoztak, tudják mire költeni. Minden, amit az árusnál megtalálunk, megszerezhető lesz játékkal is, de aki az egyszerűbb utat választaná, annak nem kell minden harcot megvívnia a lootért.

Várjuk az Origins október 27-ei megjelenését. Nézzétek meg addig a gépigényt, ha még nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)