Hirdetés

Assassin's Creed: Origins megjelenés - ősszel irány Egyiptom!

|

Tényleg nem marad semmi az E3-ra az új Assassin's Creed kapcsán, most éppen a Game Informernek köszönhetően.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó a tervezettnél korábban kapta kézhez a Game Informer legutóbbi számát, ami rengeteg infót tartalmazott a hivatalosan még be sem jelentett Assassin's Creed: Origins-ről.

Már önmagában a címlap is megerősíti a játék létezését, de ami még fontosabb: a magazint kinyitva máris szembe jön a megjelenési dátum. A  játék október 27-től lesz elérhető világszerte.

A cikk szerint a játék Kleopátra korszakában játszódik majd, de a sztoriról túl sokat nem tudunk. A részleteket hét lakat alatt őrzik, de az egyiptomi körítés már teljesen biztos. A világ hatalmas lesz, a minitérkép helyett egy Elder Scrolls-szerű iránytűt kapunk majd, és erre leginkább azért lesz szükség mert rengeteg kincs és rejtett felszerelési tárgy lesz a világban, amiket megéri majd felkutatni.

A főhősünket a legkülönfélébb fegyverekkel, páncélokkal és mindenféle extrákkal szerelhetjük majd fel, és egyébként szinteződni is kell majd. A karakter maximum 40-es szintig lesz fejleszthető, valószínűleg különböző képességeket is így oldhatunk majd fel. Mindezzel a harcrendszert is átalakították: nem álldogálnak majd sorban az ellenfelek, mindenki egyszerre ránk fog támadni. A csaták során egy adrenalin mérő töltődik majd, amit különleges támadások ellövésére használhatunk. Ezeket sűrűn kell majd bevetnünk, főleg mivel a rejtett penge már nem garantálja az egygombos gyilkolást az erősebb ellenfelek esetében. 

Az Assassin's Creed: Origins részleteit még szedegetjük össze, készül egy nagy előzetes az összes pletyka alapján, addig készítsétek a naptejet, mert októberben irány Egyiptom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)