Hirdetés

Assassin's Creed Origins - a fejlesztők még mutogatják kicsit a bejárható világot

|

Az Assassin's Creed Origins bejárható világa nagyobb lesz, mint eddig bármelyik korábbi epizódban, és a fejlesztők szerint rengeteg kalandot ígér majd az egyiptomi játszótér.

Hirdetés

Idén megjelenik a hamvaiból feltámadni készülő Assassin's Creed-sorozat következő darabja, mely a Ubisoft ígéretei szerint alaposan fel fogja rázni a már eléggé megfáradt formulát.

A harcrendszer teljes megújulása mellett a másik legnagyobb változtatás mindenképpen a játékvilágot érinti, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint ez az eddigi leghatalmasabb bejárható terület (térkép ide kattintva nézhető róla), ami valaha előfordult a sorozatban. A játékban felfedezhető Egyiptom nem csak pár összekötött várost jelent, hanem egy egész országot, ami tele van titkokkal és meglepetésekkel.

Erre az aspektusra fókuszál a legújabb, 4K-s felbontásban is megtekinthető trailer, amit mindenképpen nézzetek meg, ha ti is szeretnétek hinni abban, hogy lehet még jó az Assassin's Creed-sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)