Hirdetés

Assassin's Creed Origins - lesz értelme újrajátszani, jön a New Game+ mód

|

Aki nem unta meg az egyiptomi turistautat, az akár vissza is térhet majd a játékhoz az új módnak köszönhetően.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins már akkor sem egy rövid játék, ha csak a fősztorival foglalkozol, de ha el is kalandozol a világában, akkor akár 100 óra is könnyen elmegy vele. Van azonban, akinek ez sem elég, ők pedig nemsokára újrakezdhetik az egészet a New Game Plus módban.

Hirdetés

A játék közösségi menedzsere a fórumokon jelentette b, a jó hírt, bár a részletekkel egyelőre nem szolgálhatott:

"A New Game+ mód már úton van. Hamarosan több infóval jelentkezünk ennek kapcsán."

A New Game+ általában azt jelenti, hogy újrakezdheted az egész játékot, de tiszta lap helyett, a már végletekig feltápolt karakteredet kapod. Izgalmas lehet még egyszer végigjárni az egészet úgy, hogy kiélvezhetjük a számtalan óra gyümölcsét.

Az Assassin's Creed Origins folyamatosan bővül ingyenes frissítéseknek hála, múlt héten pedig egy fizetős DLC is megjelent The Hidden Ones címmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)