Hirdetés

Assassin's Creed Origins - orgiát akarsz kukkolni?

|

Nem mondhatja senki, hogy a Ubisoft nem próbált hű lenni a korszakhoz: egy sötét ablakon bekukkantva fura dolgokat láthatunk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins megpróbálta megnyitni előttünk az ősi Egyiptom csodálatos világát, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy térség lakói nem csak hosszú, folyóparti sétákkal töltötték az idejüket.

Hirdetés

A lenti videó megmutatja, hogy hol találjátok az easter egget. Ha benéztek a videóban látott ablakon, akkor bizony mókázó NPC-ket láthattok, akik ugyan ruhában vannak, de a hangok és a mozgás alapján arra tippelnénk, hogy több történik ott baráti ölelkezésnél.

Örülünk, ha teljesebbé tettük az életét bárkinek is. Ha találtatok még izgalmas easter eggeket, akkor ne habozzatok megosztani azt velünk a komment szekcióban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)