Hirdetés

Assassin's Creed Origins - csak akkor javult a PC-s teljesítmény, ha Nvidia kártyád van

|

Megjelent az Assassin's Creed 1.03-as frissítése, ami a PC-s teljesítményt is elméletileg jobbá teszi, de az AMD-s videokártyák tulajdonosai eddig úgy tűnik, nem jártak túl jól.

Hirdetés

Új frissítést adtak ki a készítők az Assassin's Creed Originshez, ami mindhárom platformon számos hibajavítást hozott, konzolokon pedig néhány újdonságot is. Aktiválásra került például a HDR-támogatás, ahogy az Xbox esetében a Dolby Atmos és az X-nél a 4K-s mód is. A Ubisoft viszont a PC-s teljesítmény terén is javulást ígért, ezt viszont csak félig sikerült teljesíteniük.

Hirdetés

Sokan arról számolnak be a játék technikai állapotáról szóló fórumposztokban is, hogy AMD videokártyákkal gyakorlatilag semmivel, vagy alig fut jobban a játék, míg az Nvidia-tulajok sokszor tíz-tizenöt százalékos emelkedést tapasztalhattak az fps-számot illetően.

Az Assassin's Creed Origins új frissítését egyébként a PC Gamer is letesztelte ebből a szempontból és míg a GeForce termékcsalád náluk is jobban teljesített, egy AMD Vega 64 esetében nem igazán tapasztaltak változást, sőt, volt olyan beállítás is, ahol egy-két képkockával kevesebbet tudott renderelni a játék másodpercenként. Ennek ellenére a rengeteg kijavított apró hiba miatt mindenképp megéri telepíteni az új frissítést, aminek a tartalmáról itt olvashattok részletesen.

Ti elégedettek vagytok a játék teljesítményével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)