Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - sokaknál gondot okozott az új patch

|

Bár az Assassin's Creed: Origins legújabb update-je rengeteg hibát javított és a teljesítményre is jótékony hatással volt, több felhasználónál problémákat is okozott.

Hirdetés

A legújabb Assassin's Creed sikeréhez nem férhet kétség. A pozitív megítélésű Syndicate-nél például kétszer jobban startolt és a minőségére sem lehet panasz, olvassátok el csak az Assassin's Creed: Origins tesztünket, és megértitek, miért gondoljuk ezt. Ugyanakkor a Ubisoft ezúttal sem végzett hibátlan munkát, korábban már össze is szedték az ismert problémákat, amelyeket az 1.03-as javítással igyekeztek orvosolni. 

Hirdetés

Nem sokkal a számos hiányosságot kikalapáló 1.03-as update után befutott az 1.04-es tapasz is, amely még tovább fejlesztette a játék stabilitását, csakhogy számos felhasználó számolt be arról, hogy a két patch elrontotta a játékélményüket. De nem csak a játékosoktól érkezik jelentés az Assassin's Creed fórumra, a Redditen is sorra bukkannak fel azok, akik képekkel alátámasztva panaszkodnak a frissítés következményeire: rosszul betöltődő textúrákról, rosszabb világításról, a láthatár csökkenéséről számoltak be. 

Egyelőre nem tudni, hogy ez egy általános probléma vagy csak bizonyos játékosokra hat, mindazonáltal mielőbb várjuk a fejlesztők közleményét az esettel kapcsolatban. Nálatok fordult már elő valami hiba a patchek telepítése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)