Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - istenekkel küzdhetünk meg hamarosan

|

Egy akkora volumenű játéknál, mint az Assassin's Creed: Origins bizony van mit csiszolni a megjelenés után, azonban a novemberi frissítés nem csak javításokat hoz, hanem új tartalmakat is.

Hirdetés

Hatalmas az Assassin's Creed: Origins bejárható területe, és a Ubisoft megtett mindent, hogy megtöltse azt tartalommal és tennivalóval. Viszont ahol munka van, ott mindig lesz hiba is, így az új Assassin's Creedben is találhatunk hibákat.

Hirdetés

A Ubisoft korábban biztosított minden játékost, hogy kiemelten támogatni fogja az Assassin's Creed: Originst ingyenes és fizetős tartalmakkal egyaránt, a megjelenés utáni első patch pedig ebből ad ízelítőt. Az egyelőre dátum nélküli tapasz rengeteg hibát javít és stabilitással kapcsolatos gondot orvosol, valamint feloldja az Xbox One X-re szánt fejlesztéseket, illetve HDR-támogatást biztosít minden platformra, amire elérhető a játék. 

Fontos a Trials of Gods névre keresztelt játékmód is, amelyben legendás egyiptomi istenekkel nézhetünk szembe. A legelső ilyen Anubisz lesz, és november 7-től zsebelhetjük majd be tőle a legendary lootot. A kihívással együtt frissül az in-game bolt is, számos új csomag lesz beszerezhető vadonatúj jelmezekkel, hátasokkal és fegyverekkel megpakolva. 

A megjelenés előtt további részleteket is kapunk majd mindezekről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)