Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - múmiákkal jön a Season Pass

|

A Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed: Origins szezonbérletét, amely két nagyobb DLC-t és két kisebb bővítményt is tartalmaz, de nem csak fizetős tartalmakkal készülnek.

Hirdetés

Kétségünk sem volt afelől, hogy a Ubisoft tervez DLC-ket az Assassins's Creed: Origins megjelenése után és a kiadó most be is mutatta, hogy mit tartogat a Season Pass. 

Hirdetés

Az első sztoricsomag, a The Hidden Ones 2018. januárjában várható és évekkel repíti előre a játékosokat az Origins cselekménye utánra, a Testvériség felemelkedésének idejére, amikor Bayek egy új ellenféllel néz szembe egy új régióban: a rómaiakkal. A második a 2018. márciusára betervezett The Curse of Pharaohs, amely az egyiptomi mitológiára fókuszál. Ebben Bayekkel az élőhalott fáraókkal vehetjük fel a harcot, miközben felfedezünk egy új, misztikus birodalmat. Miközben kiderítjük, hogy miért keltek életre a halott fáraók olyan lényekkel kerülünk szembe, mint Anubis harcosai vagy éppen a skorpiók (és egyúttal új képességekre is szert teszünk). Mindkettő növeli a szintlimitet is, de inkább meséljen róluk a Ubisoft összefoglaló trailere helyettünk: 

Mindezek előtt a Season Pass tulajai már novemberben megkapják a The Roman Centurion és Horus pakkokat, amik exkluzív felszereléseket, fegyvereket, páncélokat és hátasokat adnak, valamint már az Assassin's Creed: Origins megjelenéskor 500 Helix kredit és egy ritka fegyver, a Calamity penge kerül a birtokukba. A szezonbérlet körülbelül 10 ezer forintot kóstál, de az sem fog unatkozni, aki nem akar fizetni, ingyenes cuccok is készülnek: összecsaphatunk majd valódi istenekkel (az első kihívás 15 nappal a megjelenés után aktiválódik), egzotikus tárgyakat szerezhetünk, csodás fotókat lőhetünk, valamint 2018 elején jön a horda mód és a turistáskodás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)