Hirdetés

Assassin's Creed Origins - két Földnyi áldozat halt meg az elmúlt fél évben

|

A Ubisoft nyilvánosságra hozott néhány érdekes adatot, amelyekből kiderül például, hogy a rajongók mennyi küldetést teljesítettek eddig.

Hirdetés

A tavaly megjelent Assassin's Creed Origins felfrissítette egy kicsit a már egy évtizedes szériát, így pedig a rajongók tetszését is elnyerte, akik nem unatkoztak az elmúlt hónapok során. 

Hirdetés

Három érdekes részletet tett közzé a napokban a Ubisoft, így például megtudtuk, hogy az Assassin's Creed Origins indulása óta a játékosok több mint 15 milliárd ellenfelet tettek el láb alól. A srácok pedig arról is megosztottak néhány adatot, hogy milyen módszereket alkalmaztak a rajongók - a mérgezés népszerűbb volt, mint az elégés. 

Az is elég szép teljesítmény, hogy eddig több mint 645 000 000 küldetést teljesített a közösség, de ebben a számban benne vannak a New Game+ módban elvégzett feladatok is.

Végül pedig megtudtuk, hogy összesen több mint 3 milliárd kilométert tettek meg a játékosok földön és vízen a megjelenés óta, ami bizony nem kevés.

Ti hozzájárultatok ezekhez a szép adatokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)